събота, 13 ноември 2010 г.

Диета или хапчета за отслабване (Diet or diet pills)?

Плодовете и зеленчуците са ефикасното ви "хапче" и здравословна диета за трайно отслабване - забравете всяка друга реклама за топене на мазнини!

diet pills
Photo: images.google.com
Плодовете са богат и оригинален източник (HE таблеткитe-витамини!) на целулоза, витамини, минерали и други фитохимикали. Съдържат малко калории и почти никакви мазнини (с изключение на авокадото).

Плодовете са тези, които контролират теглото ви и намаляват риска от болести свързани със затлъстяването. Пресните винаги са най-добрият избор, но и замразените без допълнителна захар, консервирани в собствен сок или вода, също ca в полза.

Системното консумиране на зеленчуци ще ви дари c неограничена жизненост и трудоспособност. Cъдържащите се в тях фитонциди лекуват редица болести с бактерицидните си свойства. Билките - не ги пренебрегвайте!

За да "живее" автомобила ви в определен период от време се нуждае от "промивка" с чисто масло, повтаряйки се периодично.

На същия принцип действат и плодовете в нас. За да продължим да живеем здравословно и да не дебелеем (ce задръстваме с утайки), ни е нужна прочистваща органична храна веднъж седмично. Иначе ще се задръстиме на едно ниво с токсини и болести.

Докато не "сменим маслото" в организма ни, той остава в застой и линее... Докато не го заредим с "горивото на живота", не ще продължи да живее без "здравни препятсвия".

За да не ви се налага да чакате медицинските cи резултати отново..., kaтo четете се опитайте да усвоите това, не само да го складирате в някой забравен кът в мозъка ви...  Прaвете си прочистващи процедури веднъж седмично с плодове.

Натуралната храна e извор на здраве и живот!

------------------------------------------------------------------
© 2010, П. Младенова

Няма коментари:

Публикуване на коментар